Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره بازاریابی و سرمایه‌گذاری بنادر و دریانوردی استان گیلان گفت: عدم تخصیص کد گمرکی به منطقه ویژه بندر آستارا توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران، از مهم‌ترین مشکلات این بندر جهت اعمال رویه قوانین منطقه ویژه اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مجتبی نظری ظهر امروز در نشست نهاد بازار و سرمایه‌گذاری در رشت با اشاره به اینکه بندر صیادی آستارا از سال 88 به یک بندر چند منظوره تجاری، نفتی و مسافری تبدیل شده است اظهار داشت: این بندر به‌صورت اجاره بلندمدت 40 ساله به شرکت خدمات دریایی بندری کاوه واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره بازاریابی و سرمایه‌گذاری بنادر و دریانوردی استان گیلان با بیان اینکه هدف از ساخت بندر آستارا در طرح اولیه، ایجاد بندر چندمنظوره تجاری، نفتی و مسافری بوده است افزود: ساخت 2 حوضچه به‌منظور فعالیت‌های صیادی و فعالیت‌های تجاری و مسافری در طرح اولیه این بندر ثبت شده بود.

نظری با تاکید بر اینکه در طرح مذکور حوضچه صیادی این بندر به‌منظور انجام فعالیت‌های شیلاتی مورد بهره برداری قرار می‌گرفت تصریح کرد: موج شکن مربوط به حوضچه دوم بندر آستارا که به‌منظور انجام فعالیت‌های تجاری و مسافربری احداث شد تا سال 88 به‌صورت نیمه کاره رها شده بود.

وی با اشاره به اینکه پس از تهدید رو به انقراض رفتن ماهیان کیلکا، فعالیت‌های شیلاتی در این بندر متوقف و بندر صیادی آستارا به یک بندر متروک تبدیل شد خاطرنشان کرد: با این اقدام، سرمایه عظیم هزینه شده در بندر آستارا بلااستفاده ماند و تنها به مکان پهلوگیری ناوچه‌های نیروی دریایی تبدیل شد.

نظری با بیان اینکه از سال 92، فعالیت‌های صیادی، تجاری و مسافری بری بندر آستارا از سر گرفته شد گفت: موقعیت مناسب جغرافیایی آستارا به لحاظ نزدیکی به استان‌های زنجان، آذربایجان و اردبیل از یک سو و تفکر نقش بندر در توسعه شهری از سوی دیگر موجب تشدید اقدامات احیاءبندر آستارا شد.

رئیس اداره بازاریابی و سرمایه‌گذاری بنادر و دریانوردی استان گیلان، مجموع تخلیه و بارگیری بندر آستارا تا سال 95 را 500 هزار تن عنوان و خاطرنشان کرد: بندر آستارا ظرفیت‌های گسترده‌ای در راستای توسعه اقدامات تجاری، نفتی و مسافربری دارد.

وی با اشاره به اینکه بندر آستارا از اسفندماه سال 93 به منطقه ویژه اقتصادی و بندری تبدیل شد تاکید کرد: به‌دلیل عدم تخصیص کد گمرکی به منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا از سوی کمرگ جمهوری اسلامی ایران تاکنون اقدامات منطقه ویژه اقتصادی در بندر آستارا اجرایی نشده است.

وی با تاکید بر اینکه عدم تخصیص کد گمرکی به منطقه ویژه بندر آستارا از مهم‌ترین مشکلات این بندر جهت اعمال رویه قوانین منطقه ویژه اقتصادی است گفت: کلیه اقدامات لازم جهت دریافت کد گمرکی از سوی بندر آستارا انجام شده و در آینده‌ای نزدیک کد مذکور به منطقه ویژه اقتصادی بندری آستارا تعلق می‌گیرد.

انتهای پیام/

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۳۶۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار سلمان الغریری وزیر تجارت عراق، با بیان اینکه توفیقات دولت و ملت عراق همواره برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است اظهار امیدواری کرد روز به روز شاهد افزایش توفیقات و رفاه مردم دو کشور باشیم.

معاون اول رییس جمهور همچنین لازمه توسعه مناسبات اقتصادی ایران و عراق را تسهیل همکاری بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: بخش خصوصی ایران به دلیل روابط صمیمانه دو کشور و همچنین وجود عتبات عالیات، انگیزه بالایی برای فعالیت در عراق دارند که لازم است کمیسیون همکاری‌های مشترک، موانع پیش روی توسعه مراودات تجاری فی مابین را شناسایی و نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.

وی با تاکید بر اینکه ایران وعراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند تصریح کرد: روابط دوستانه، عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود از وعده صادق و پاسخ محکم جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس بعنوان یک نقطه تاریخی یاد کرد و اظهار داشت: امروز هیمنه آمریکا و اسرائیل با ایستادگی محور مقاومت کاملا در هم شکسته و علی رغم اینکه آنها تمامی امکانات خود را بسیج کرده اند نتوانسته اند به اهداف خود دست پیدا کنند به همین دلیل به کشتار زنان و کودکان در غزه روی آوردند.

وزیر تجارت عراق نیز در این دیدار ایران را سرزمین تاریخ، تمدن و اندیشه توصیف کرد و گفت: بغداد به دنبال تقویت جدی در مناسبات تجاری با تهران است و این موضوعی است که نخست وزیر عراق نیز آن را بعنوان یک اولویت دنبال می‌کند.

سلمان الغریری وزیر تجارت عراق با اشاره به وجود کالا‌ها و محصولات ایرانی در عراق خاطر نشان کرد: عراق بازار خوبی برای کالا‌های ایرانی است و ما همواره خواهان تقویت واردات محصولات ایرانی به عراق هستیم.

وزیر تجارت عراق از ایران به عنوان یکی از مهمترین شرکای تجاری خود یاد کرد و افزود: بعنوان وزیر تجارت عراق و رییس طرف عراقی کمیسیون همکاری‌های مشترک دو کشور آمادگی دارم موانع و مشکلات پیش روی تجار ایرانی را برای توسعه فعالیت‌های خود در عراق مرتفع کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • سفر هیأت تجاری و اقتصادی ترکمنستان به افغانستان
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود