Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@20:39:41 GMT

اخذ کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی آستارا به پایان رسید

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۰۳۱۴۴

اخذ کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی آستارا به پایان رسید

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان گفت: از اسفند ماه سال گذشته اقدامات اخذ کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی آستارا به پایان رسیده و اجرای قوانین مورد نظر کد گمرکی در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آرش فرزام صفتامروز در نشست نهاد بازار و سرمایه‌گذاری با اشاره به اینکه مناطق ویژه اقتصادی به‌منظور توسعه اقتصادی کشور و جایگزینی صادرات با واردات در مناطق مختلف کشور ایجاد می‌شوند اظهار داشت: جذب سرمایه گذاری، ورود تکنولوژی جدید و ورود کشور به بازارهای جهانی از مهم‌ترین اهداف این مناطق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان، سرمایه و سرمایه‌گذار را از مباحث حساس در توسعه اقتصادی عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار با کوچکترین ناملایمتی عرصه را ترک کرده و به منطقه دیگری به‌منظور سرمایه‌گذاری ورود می‌کند و مناطق ویژه اقتصادی در جذب و ماندگاری سرمایه‌گذار اثرگذار هستند.

فرزام صفت با بیان اینکه مناطق ویژه اقتصادی محرکه توسعه صادرات هستند خاطرنشان کرد: در مناطق آزاد هزینه‌های تولید کاهش پیدا می‌کند و علاوه بر انتقال فناوری‌های نوین موجب ایجاد اشتغال مولد در مناطق می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر 17 منطقه ویژه اقتصادی در سراسر کشور تاسیس شده و 48 منطقه دیگر مصوبه ایجاد مناطق ویژه اقتصادی را در کشور دارند گفت: منطقه ویژه آستارا از سال 1375 به‌عنوان منطقه ویژه اقتصادی انتخاب شده و از سال 92 به‌صورت رسمی اقدامات خود را در زمینه‌های اقتصادی آغاز کرده است.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان عدم دارا بودن کد گمرکی را از عمده مشکلات منطقه ویژه اقتصادی آستارا دانست و تصریح کرد: از اسفند ماه سال گذشته اقدامات اخذ کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی آستارا به پایان رسیده و اجرای قوانین مورد نظر کد گمرکی در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات تاسیس منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان ولنگرود در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است افزود: مساحت منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان به 118 هکتار می‌رسد و این منطقه می‌تواند تاثیر مستقیمی در توسعه اقتصاد استان داشته باشد.

فرزام صفت با تاکید بر اینکه رایزنی پیشنهاد تاسیس منطقه ویژه اقتصادی تالش انجام شده است اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود با اقدامات ویژه و تکمیل و تجهیز زیرساخت‌ها، ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی لنگرود به 2 میلیون تن برسد.

انتهای پیام/

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۰۳۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

استاندار کرمان گفت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس 2024 ) در اتاق بازرگانی ایران  اظهار  داشت: صادرات 40 کالا با ارزش 10 میلیارد دلار  به 50 بازار  از استان کرمان  برنامه ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودرو سازی و قطعه سازی برای 12 هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری تسنیم  در ارتباط با آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر 20کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت  تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آنچنانی وارد نکرده است.

وی افزود: آب در حال حرکت به مدت حدود 2 ساعت وارد پارکینگ های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان گفت: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش های مختلف از جمله انرژی های تجدیدپذیر، گردشگردی،محصولات کشاورزی،ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟