Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سفر معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ورئیس سازمان غذا و داروی کشور به جزیره قشم جلسه ای با حضور دکتر حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان، نسرین نانوایی قشمی سرپرست اداره کل غذا و دارو واستاندارد قشم با تولیدکنندگان داخلی در شهرستان قشم در جهت گفتمان، نظرات و پیشنهادات تولیدکنندگان تشکیل شد که قوانین دست و پاگیر و مدت زمان طولانی که تولیدکنندگان برای دریافت کد IRC در وزارت بهداشت و سازمان غذا و داروی کشور صرف می کنند بیشترین موضوع ارائه شده توسط تولیدکنندگان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبر گزاری برنادر هرمزگان:دکتر محمدرضا شانه ساز در این جلسه با اشاره به مشکلات و موانع پیش روی تولیدکنندگان گفت: برای حل این موضوع جلساتی در سازمان غذا و داروی کشور تشکیل شد و با کارشناسی های انجام شده برای تسهیل و تسریع درامور دریافت کد IRC  و حمایت از تولید کنندگان داخلی، مراحل انجام این کار به اداره کل غذا و دارو واستاندارد شهرستان قشم واگذار می شود و ازاین پس این اداره مجوز این را خواهد داشت تا بصورت مستقل برای کالاهای تولیدکنندگان که IRC صادر کند.

وی تصریح کرد: در چند سال اخیر تحولات قابل توجهی در جزیره قشم رخ داده است. این جزیره جزو مناطق مولد کشور در حوزه اقتصاد است که می تواند خیلی از مشکلات اقتصادی کشور را حل کند.

دکتر شانه ساز با اشاره به اینکه منطقه آزاد قشم اولین شهرستانی است که از این پس مستقل عمل خواهد کرد افزود: تفویض صدور کد IRC برای تولیدکنندگان و واردکنندگان گام بسیار بلندی است که در حال انجام است و در ادامه معاونت های غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی و همچنین دیگر مناطق آزاد کشور می توانند مراحل انجام کار را بصورت مستقل انجام دهند.

رئیس سازمان غذا و داروی کشور با اذعان بر اینکه بعضی از امورات ممکن است به همه استانها و همه مناطق واگذار نشود گفت: برخی دانشگاهها و یا مناطق آزاد شاید امکانات آزمایشگاهی، ماشین آلات و یا دستگاههای خاصی که نیاز است را نداشته باشند و باز نیاز باشد تولیدکننده و یا وارد کننده به پایتخت مراجعه کند و بار رفت و آمد و هزینه هایی را متحمل شود که این موارد در حال شناسایی است تا در صورت امکان به نزدیکترین مناطق ویژه، آزاد و یا دانشگاهها تفویض شود تا کار با سرعت بیشتری انجام شود.

حمیدرضا مومنی رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم هم در نشستی که در دفتر وی تشکیل شد گفت: این اختیاراتی که به منطقه آزاد قشم تفویض شد بدون شک در تولیدات آینده این جزیره تاثیر بسیار زیادی دارد و می تواند نقطه عطفی برای جذب سرمایه گزاران باشد.

حمید رضا مومنی ابراز امیدواری کرد: این حرکت وزارت بهداشت و درمان طلیعه ای برای سایر دستگاههای اجرایی است که با تبعیت از این وزارت و با اعتمادسازی برای منطقه آزاد قشم شاهد نتایج خوبی باشند.

وی تصریح کرد: در جزیره قشم 5 کارخانه فعال لوازم آرایشی و عطر و ادکلن داریم و 3 کارخانه در حال احداث است که اگر مشکلات جاری آنها حل شود استقبال بیشتری برای دیگر حوزه ها در امر سرمایه گزاری و در نتیجه کمک به اقتصاد کشور خواهد شد.

دکتر حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این نشست با قدردانی از اقدامات خوب سازمان غذا وداروی کشور و تعامل سازنده ای که بین دانشگاه و سازمان و منطقه آزاد وجود دارد گفت: یکی از رسالتهای دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان جدا از بهداشت و درمان، حمایت از تولیدکنندگان و واردکنندگان است که در شرایط کنونی کشور میتواند در بحث اقتصاد کشور کمک کننده باشد.

در این جلسه دکتر حسن ابوالقاسم گرجی مشاور سازمان غذا و داروی کشور در امور پشتیبانی و توسعه مدیریت سازمان غذا و دارو  ، دکتر قربانی مدیر کل حوزه مدیر عامل سازمان منطقه آزاد قشم، نسرین نانوایی قشمی سرپرست اداره غذا ودارو و استاندارد قشم و هیات همراه رئیس سازمان غذا و داروی کشور حضور داشتند.

شرکت آبگون سفیر قشم تولید کننده لوازم آرایشی و بهداشتی برای ترخیص مواد اولیه خود از گمرک دارای مشکلاتی است که موجب شده هنوز نتواند محصولات خود را تولید کند. به همین خاطر دکتر شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو کشور و هیات همراه، دکتر حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از این شرکت بازدید کردند.

در ادامه روند آزمایشگاه شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم بررسی شد.

شناسه کالا، شناسه‌ای است که به مجموعه‌ای از خصوصیات کالا شامل فیلدهای توصیفی نظیر نوع، جنس، مدل، نام تجاری و نوع کاربری که در شرح تجاری کالا مؤثر است، نسبت داده شده و با ثبت فیلدهای توصیفی در سامانه شناسه کالا توسط کاربر، به عنوان زبان مشترک و عامل شناسایی کالا در زنجیره تجاری کشور شناخته می‌شود.

هر شرکتی می بایست برای تمامی سایزها یا مدل های یک کالا کد IRC جداگانه ای دریافت نماید. در ابتدا شرکت در قسمت ثبت کالا کد IRC مادری را ثبت کرده و سپس با درج کد GTIN و توضیحات صحیح مربوط به آن سایز یا مدل، کد IRC فرزندی دریافت نماید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان غذا و داروی کشور رئیس سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی منطقه آزاد قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۱۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی

در میز اقتصاد امروز به موضوع رسیدگی به امور روستاها در وزارت جهاد کشاورزی پرداخته شد.

حجت ورمزیاری کارشناس اقتصادی گفت: متاسفانه سهم بودجه برای روستاها پایین بوده و عادلانه نیست.

او افزود: طبق برنامه هفتم ، دولت مکلف است به منظور تمرکز امور روستاها، استفاده از ظرفیت‌های اجرایی کشور، افزایش جمعیت روستاها، مهاجرت معکوس، رونق تولید و اشتغال، تامین معیشت روستاییان و ارتقای نقش روستاها در اقتصاد ملی، با پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و هماهنگی با وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های مرتبط از محل امکانات، منابع و نیروی انسانی موجود با رعایت قوانین مربوط، دستگاه اجرایی مناسب را در سال نخست این برنامه ایجاد کند.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: در برنامه هفتم، نقش محوری به وزارت جهاد کشاورزی برای طراحی این ساختار به منظور توسعه روستایی و کمک به استقرار آن داده شده است.

ورمزیاری افزود: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت‌های زیادی برای مدیریت امور روستا‌ها دارد، بسیاری از تعاونی‌های تولیدی و روستایی، شرکت‌های سهامی زراعی، کشت و صنعت و... در ذیل مدیریت این وزارتخانه قرار دارد که با توسعه و توانمندی تشکل‌های کشاورزی می‌تواند خیلی از برنامه ها و اهداف اجرا نشده در روستا‌ها  را انجام دهد.

او بیان کرد:وزارت جهاد کشاورزی علاوه بر ظرفیت‌های متعدد مالی خوبی که در بخش هایی مانند بانک کشاورزی، صندوق حمایت از توسعه کشاورزی، واحد‌های اعتباری تعاونی‌های روستایی دارد، جنگل ها، مراتع، منابع طبیعی بصورت کلی، اراضی کشاورزی و بخش مدیریت آب در روستا‌ها را هم در اختیار دارد.

او افزود: در بخش بازار محصولات کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تصمیم گیرنده اصلی وزارت جهاد کشاورزی است که می تواند با برنامه ریزی های بهتر روند این بازار را بهبود ببخشد. 

این کارشناس اقتصادی بیان کرد: با توجه به اینکه سازمان امور عشایر هم از مجموعه های این وزارتخانه است می تواند با اصلاح بخش نامه‌ها و رویه‌های نادرست تحولی بزرگ در این زمینه ایجاد کند.

به گفته او،در مناطق روستایی کشور ظرفیت‌های خیلی بالایی در حوزه‌های مختلف کشاورزی، انواع شغل‌ها مانند زراعت، باغبانی، گیاهان دارویی و ... وجود دارد  که  نیازمند برنامه ریزی و شناسایی ظرفیت‌ها است.

ورمزیاری با بیان اینکه روستا‌های ما قابلیت‌های فراوانی دارد که باید آنها را با روش‌های علمی شناسایی کرد، افزود: در جامعه نقدینگی سرگردان زیادی داریم که این موضوع موجب تورم شده که با برنامه ریزی‌ می‌توان بخشی از آن را برای اشتغال روستائیان اختصاص داد که این کار می‌تواند نقش به سزایی در اشتغال زایی روستائیان داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: تغییر کاربری اراضی کشاورزی و وجود موانع کسب و کار، چالش های دیگری در روستا‌ها است که باید در این باره هم تصمیمات اساسی اتخاذ شود.

او گفت: ۲۰ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور طبق آمار سال ۱۳۹۸ در روستاها بود که سهم قابل توجه‌ای در کشور است.

در ادامه  مهیار نورعلی معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری و دهیاری های وزارت کشور گفت:روستاییان، محور پیشرفت و نقطه ثقل عملیاتی محورهای شانزده گانه طرح تکام قلمداد می شوند و دهیاران با ۴۸ وظیفه ابلاغ شده، محور اصلی اجرایی این سند هستند.

او با اشاره به وجود ۲۵ درصد جمعیت کشور در روستاها افزود: نظام مندی ساختارهای حکمرانی و ایجاد تشخص برای دهیاران به عنوان نوک پیکان خدمت رسانی در کشور و تعامل سازنده دهیاران با مردم و مسئولان از الزامات اجرای طرح تکام است و تحقق اجرای طرح تکام که متکی بر تجربه های علمی و عملی است نقطه ای درخشان در کارنامه دولت مردم خواهد بود.

او افزود: در حال حاضر ۳۸ هزار و ۵۳۵ دهیار در کشور فعالیت می‌کنند. تاکنون حجم کمک‌ها و تسهیلات سازمان به دهیاری‌ها بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان بود اما امروز امکان ارائه کمک‌های ۲۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومانی نیز فراهم شده است.  

وی یادآور شد: بر مبنای اساس‌نامه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دهیاری‌های خودکفا روستا دانسته می‌شود؛ یعنی جایی که روی پای خود بایستد و در مسیر خودکفایی باشد. حمایت‌های سازمان به گونه‌ای خواهد بود که روستاها به سمت خودکفایی حرکت کنند.

همچنین در ادامه علی خوئینی مدیر دفتر نظارت و تهیه طرح‌های جهاد روستایی گفت:متاسفانه امروز به روستاها بها داده نمی شود،در سال گذشته بیش از ۶ میلیون سند روستایی با مشارکت مردم صادر شده است.

او تصریح کرد:طرح هادی  به عنوان اصلی ترين طرح موجود در بنياد مسكن برای تجديد حيات روستا به تصويب هيات وزيران رسيده است.

خوئینی در خصوص دیگر اقدامات بنیاد مسکن استان تهران گفت: در سال گذشته طرح سند توسعه اشتغال روستاهای استان تهیه و در شورای توسعه استان به تصویب رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به منطقه آزاد قشم رسید
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • ورود نخستین محموله خودروهای هیبریدی به قشم
  • ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی واردات قطعی به قشم
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟