Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان در این نشست به آخرین وضعیت منطقه اقتصادی سمنان اشاره و تصریح کرد: اقدامات مورد نیاز برای استقرار گمرک و اخذ کد گمرکی به منظور راه‌اندازی واحدهای صنعتی در این منطقه انجام می‌شود.

آل‌بویه تصریح کرد: مناطق ویژه اقتصادی با توجه به شرایط خاص و ممتازی که در ابعاد مختلف برای آن پیش‌بینی شده و برخی مشوق ها و تسهیل‌گری‌های ویژه سرمایه گذاری و همچنین هزینه‌های گمرکی برای هر سرمایه گذار یک فرصت مغتنم محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: بدنبال ایجاد شرایط مناسب و بهره‌مندی‌ متقاضیان سرمایه‌گذاری از خدمات و امتیازات گمرکی در منطقه ویژه اقتصادی سمنان هستیم.

وی بیان کرد: طی ماه‌های اخیر چند سرمایه‌گذار با تولیدات شاخص متقاضی سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی سمنان بودند،امیدواریم در کوتاه مدت مسائل مربوط به گمرک با مساعدت سازمان گمرک کشور رفع شود.

آل‌بویه ابرازکرد: با توجه به نقش و جایگاه این مناطق و تاکید استاندار سمنان و نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی موضوع به طور مستمر مورد پیگیری قرار گرفت که منجر به حضور تیم کارشناسی سازمان گمرک کشور شد.

مدیرکل دفتر دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان نیز در این نشست گفت: ارائه نظرات دو طرف در راستای پیشبرد اهداف،تسریع امور و جلوگیری از موازی کاری به منظور هدر رفت منابع انجام می‌شود تا شاهد اتخاذ مناسب‌ترین تصمیمات و تدابیر باشیم.

سلامتی افزود: ابتدا بدنبال تکمیل زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی هستیم تا از بلاتکلیفی سرمایه‌گذاران و تبعات ناشی از آن جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: موارد فنی که کوتاه مدت و یا بلند مدت در منطقه ویژه اقتصادی سمنان باید اجرایی شود، توسط سازمان گمرک کشور اعلام گردد.

سلامتی ابراز امیدواری کرد با انجام اقدامات لازم منطقه ویژه اقتصادی سمنان در آینده نزدیک به بهره برداری برسد و متقاضیان با اطمینان خاطر در این منطقه اقدام به سرمایه گذاری کنند.

مدیرکل گمرک استان سمنان نیز در این نشست، ضمن تاکید بر افزایش همکاری با شرکت شهرک‌های صنعتی برای استقرار گمرک در منطقه ویژه اقتصادی، از پیگیری و انجام مکاتبات لازم با سازمان مربوط در این خصوص خبر داد.

سعدالدین افزود: در احداث انبار و درب‌های ریلی آن، اجرای روشنایی محوطه و نصب دوربین‌ها، آتش‌نشانی و … موارد فنی مورد توجه قرار گیرد و رعایت شود.

وی خاطرنشان کرد: رویکرد صادرات محور بودن منطقه ویژه اقتصادی و استقرار واحدهای صنعتی در آن‌ سبب توسعه صادرات و رونق اقتصادی استان می‌شود.

46

کد خبر 1516176

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان منطقه ویژه اقتصادی سمنان سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۴۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری بعد از ظهر سه شنبه در گفت و گو با رسانه‌ها با اعلام ضرورت ثبت برنامه تولید توسط مدیران واحدهای صنعتی در سامانه جامع تجارت جهت تخصیص ارز اظهار کرد: برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز گیلان برای سهولت تأمین مواد اولیه خارجی تولیدات در سامانه ثبت شده است.

وی به لزوم اعلام دقیق‌تر مقدار احتیاج ارزی واحدهای صنعتی تاکید کرد و گفت: با توجه به برنامه ساماندهی بانک مرکزی برای تخصیص ارز حمایتی به واحدهای صنعتی؛ اطلاع رسانی و هماهنگی لازم برای ثبت برنامه تولید به صنایع ارزبر گیلان انجام شده است.

این مسئول با اشاره به تأمین بخشی از مواد اولیه خارجی برخی از واحدهای صنعتی از طریق بازرگانان داخلی به صورت غیر مستقیم، تصریح کرد: مشکلات ساختاری سامانه‌ها به علت هوشمند بودن آنها در سطح کلان انعکاس داده شده است و در حال رفع چالش‌های پیش روی می‌باشیم که در آینده صنایع ما با مشکل تخصیص و تأمین ارز مواجه نشوند.

وی به پایش برنامه‌های تولید ثبت شده در فاز اول و شفاف سازی امور ارزی اشارهکرد و گفت: در بررسی کارشناسی و پایش وضعیت برنامه تولید ثبت شده واحدهای صنعتی، میزان ارزبری افزون بر ۸۵ واحد صنعتی گیلان محرز و مشخص گردید.

پورحیدری ثبت برنامه تولید برای تخصیص ارز را الزامی و ضروری دانست و تاکید کرد: با توجه به حد گذاری ارزی و تعیین سقف مصارف ارزی؛ در بخش‌های صنعت، کشاورزی و دارو در سال جدید، ثبت برنامه تولید و میزان نیاز ارزی واحدهای صنعتی گیلان در سامانه جامع تجارت لازم است.

کد خبر 6099548

دیگر خبرها

  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌